VC-108 Vacuum cleaner kanthi kompresor udara

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

DC 12V, 150W

Gelar vakum:> 4500pa

Gangguan: <70DB

Diameter silinder: 22mm

Selang udara: 0,7m

Kabel 5.0m kanthi colokan lampu rokok

> 5000pa

Pengepakan

GW / NW: 17.0 / 18.0KGS

PCS / CTN: 9PCS

ukuran karton: 47 × 43.5x50cm

2457 pcs / 20GP, 5103 pcs / 40GP

CE, ROHS


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita