Vacuum cleaner VC-113

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pengisian daya: USB

DC 14.8V, 108W

Gangguan: <70DB

Voltase kerja: DC 12V

tanpa kabel, bisa diisi ulang

Filter HEPA, Garing lan Basah

> 4000pa

Pengepakan

1 pc / kothak warna

12 pcs / CTN

ukuran karton: 68 * 47.5 * 53.5cm

GW: 16kgs

4440 pcs / 20GP, 9204 pcs / 40GP

CE, ROHS


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita