Vacuum cleaner VC-111 putih

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Daya maksimal: 120W

Noise: <84DB

Voltase kerja: DC 12V

Kabel 5M kanthi lampu rokok

Filter HEPA, Garing lan Basah

nganggo tas lan tabung ekstensi

> 4000pa

Pengepakan

GW / NW: 21.0 / 19.5KGS

PCS / CTN: 20PCS

ukuran karton: 60.5 * 38.5 * 55cm

545 motor listrik

4360 pcs / 20GP, 9040 pcs / 40GP

CE, ROHS


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita