Apa sing ora bisa dadi pembersih vakum?

Umume, kita tuku alat pembersih vakum kanggo ngisep uwuh, nanging nyatane, akeh prekara sing ora bisa nyedhot, lan sampeyan bisa uga ora ngerti banget. Dadi dina iki kita bakal ngrembug babagan sing ora bisa disedhot karo pembersih vakum. Elinga, delengen kanthi tliti lan aja tumindak mbebayani kanggo pembersih vakum.

Umume alat pembersih vakum sing digunakake saiki yaiku pembersih vakum sing digenggem tangan. Kita kabeh ngerti manawa pembersih vakum sing dicekel tangan ora bisa nyedhot cairan, kalebu sampah pawon lan sampah basah. Dheweke mung bisa nyedhot uwuh sing garing. Nanging, pembersih vakum ember bisa nyedhot cairan, sing cocog banget kanggo area gedhe utawa luwih saka sampah ing omah.

Sing nomer loro yaiku pembersih vakum sing dicekel tangan ora bisa nyedhot bahan logam. Salah sijine yaiku bisa nggosok cangkir bledug, lan sing liyane yaiku supaya bisa muter ing dhuwur cangkir bledug, sing bisa nyebabake kerusakan layar saringan lan panyedhot vakum kluwarga ora bisa digunakake kanthi normal.

Sing nomer telu yaiku obyek partikel gedhe. Pipa kita sempit lan sithik. Objek partikel gedhe bakal mblokir pipa. Sing nomer loro yaiku ora bisa muter kanthi cepet nalika di sedot. Nanging, pembersih vakum bisa nyedhot kulit kacang lan wiji melon, sing dadi alat pembersih vakum ing omah.

Pembersih vakum ora bisa nyedhot apa-apa. Apa sampeyan ngerti? Dina iki, umume kanggo pembersih vakum sing dicekel tangan. Yen gaya kebersih vakum liyane, bisa uga beda, mula elinga ndeleng rincian nalika sampeyan tuku.


Wektu kiriman: Jan-20-2021