Cara ngresiki lan njaga vacuum cleaner

Minangka peralatan pembersih rumah tangga utama - pembersih vakum, iku penting banget, meh kabeh kulawarga minangka alat sing dibutuhake. Pembersih vakum gampang digunakake, nanging akeh wong sing ora seneng reresik lan perawatan alat pembersih vakum. Ayo sinaoni cara ngresiki lan njaga pembersih vakum kanthi Xiaobian. situs web merek www.chinApp.Com China

1. Ngresiki serba serbi lan koleksi aksesoris bledug ing ember ing wektu, ngresiki kothak lan tas bledug sawise saben kerja, priksa manawa ana perforasi utawa kebocoran udara, lan ngresiki kothak lan tas debu kanthi banyu deterjen lan banyu panas, lan jotosan garing mau. Dilarang nggunakake jaringan lan tas bledug garing.

2. Priksa manawa kabel listrik lan steker wis rusak. Sawise digunakake, angin koil listrik dadi bundel lan gantungake ing kait tutup sirah.

3. Sawise nyerep banyu, priksa saluran masuk udara kanggo penyumbatan utawa lebu, yen ora di resiki lan priksa manawa gelombang kasebut ngambang.

4. Mesin kasebut kudu ditangani kanthi ati-ati lan ora kena pengaruh gaya eksternal.

5. Nalika mesin kasebut ora bisa digunakake, mesin kasebut kudu diselehake ing papan sing ana ventilasi lan garing.

6. Nalika ngresiki mesin, tulung usap nganggo kain teles sing ana banyu utawa deterjen netral. Dilarang banget nyelehake kepala mesin utama ing banyu kanggo diresiki. Aja nggunakake deterjen korosif kayata bensin lan banyu gedhang, utawa cangkang kasebut bakal retak

7. Aja njaga mesin ing negara sing digunakake suwene suwe. Kontrol wektu kerja terus-terusan sajrone 2 jam, yen ora bakal mengaruhi umur layanan mesin kasebut.

8. Nalika pembersih vakum digunakake suwe, nyedhot bakal mudhun amarga sumbatan bolong ing layar filter. Kanggo nyegah gulung sedhot, layar saringan lan tas kain kudu diresiki kanthi rutin nganggo banyu, banjur dikeringake ing papan sing adhem supaya bisa digunakake maneh kanggo mulihake nyedhot.

9. Yen mesin utama panas, ora bisa mambu, utawa duwe geter lan swara sing ora normal, mesthine kudu dikirim kanthi tepat wektu, ora dipeksa digunakake.

10. Aja asring melu selang, aja nganti diulur lan ditekuk.

11. Lokasi pembersih vakum ora dilebokake ing papan sing lembab utawa korosif, lan papan kanthi ventilasi garing kudu dipilih supaya ora rusak ing awak.

Sawise ngenalake Xiaobian, kita kudu ngerti cara ngresiki vacuum cleaner.


Wektu kiriman: Jan-20-2021