Rawuh NEW

Pabrik kita wis 10 taun, lan kita mesthi nyoba nyedhiyakake produk sing cocog kanggo para pelanggan, mriksa kabeh potongan sadurunge dikirim, muga-muga saben barang ing tangan pelanggan apik lan mumpuni. Nanging kita ngerti sing mung duwe produk lawas ora cukup, supaya bisa milih luwih akeh pilihan kanggo para pelanggan. Ing taun iki, kita ngembangake telung barang, barang-barang kasebut kanthi tampilan modern kanthi fungsi sing kuat. Rong kompresor udara lan salah sawijine vacuum cleaner, ayo ndelok.

CY102-16, item iki minangka kompresor udara silinder dobel, kabeh bagean logam kanthi tenaga sing kuat. Katon kaya audio, kanthi tampilan LED, luwih gampang dioperasikake, lan mandheg kanthi otomatis, menehi raos luwih seneng nggunakake pelanggan. Kita bisa nggawe macem-macem warna kanggo pelanggan, produk bakal apik banget.

htr (1)

Barang iki bubar ngrancang, kita bakal nggawe desain morden lan awak cilik, mula bakal gampang digawa, yen pengin pelanggan, kita bisa nyelehake batere, bisa diisi nganggo USB nganggo colokan apa wae. amarga bisa digunakake tanpa kabel, luwih trep lan bisa ngirit luwih akeh wektu kanggo cutter. sanajan cilik, bisa uga ban saya suwe saya suwe. Aja kuwatir regane, isih apik.

htr (2)

VC-113 minangka pembersih vakum anyar, nganggo awak cilik, lan daya sedhot gedhe, katon kaya cangkir, sampeyan bisa nyelehake ing endi wae, ing kursi mobil utawa ing sofa ing omah, ora bakal bisa sampeyan mudhun amarga tampilan sing apik. gampang banget ngilangi bledug lan granula, malah kopi sing tumpah kanthi sembrono. Kita bisa nggawe macem-macem warna kanggo pelanggan, lan nyithak logo ing awak produk.

erg

Ing taun anyar, kita bisa kerja sama karo luwih akeh pelanggan lan duwe kanca liyane saka jagad iki, aku yakin bakal dadi taun sing apik!


Wektu kiriman: Jan-20-2021