Hubungi Kita

Ningbo Chayo Automotive Products Co., Ltd.

Alamat

Shangfan, Fengnan Village, Yangming Street, Yuyao City, Ningbo Zhejiang, PRChina, 315400

Telpon

Sales: 0574-62692899

Dhukungan: 13967846968

Dhukungan: 13505782899

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita