kompresor udara kanthi silinder tunggal CY102-4

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

materi: METAL

warna: sliver

voltase: DC12V

dirating saiki: 23A

meksa maksimal: 150PSI

jinis silinder: siji

diameter silinder: 30mm

siklus tugas maksimal: 40menit

aliran udara: 35 L / MIN

dawa selang: selang udara karet 0,5m + selang udara PU 5m

Kabel listrik: 3 meter nganggo klem batere

aksesoris: 2 adaptor nozel lan 1 jarum olahraga

MOQ: 500PCS

Pengepakan

1 pc / umpluk + kothak warna + tas

6 pcs / karton

ukuran karton: 54 * 33 * 54cm

NW / GW: 18 / 19KGS


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita