kompresor udara kanthi silinder tunggal CY102-16

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Model: CY102-16

MAX Saiki: 15A

TEKANAN MAX : 120PSI

DAYA RATED : 180W

ALIR AIR MIN: 35L / MIN

CYLINDER DUAL KANGGO LED KANGGO GAUGE DIGITAL

4 METER 1.5 SM KABEH COPPER CORD

Pengepakan

GW / NW: 25kg / 24kg

PCS / CTN: 8PCS / CTN

Ukuran Karton: 58 * 48 * 34cm

WOOL PEARL + BAG + WARNA WARNA

84PIN KABEH MOTOR KAPER

KABEH BAHAN METAL

erg


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita