kompresor udara kanthi silinder tunggal CY102-11

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

bahan: ABS + METAL

warna: sliver

voltase: DC12V

kanthi pangukuran digital

dirating saiki: 14A

meksa maksimal: 150PSI

jinis silinder: siji

diameter silinder: 30mm

siklus tugas maksimal: 40menit

aliran udara: 35 L / MIN

dawa selang: selang udara karet 1m

kanthi lampu LED

Kabel listrik: 3 meter kanthi endhas rokok luwih entheng

MOQ: 1000PCS

Pengepakan

1 pc / umpluk + kothak warna

6 pcs / karton

ukuran karton: 47 * 28 * 46cm

NW / GW: 15 / 16KGS


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita