kompresor udara kanthi silinder tunggal CY102-1

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

materi: METAL

warna: sliver, biru

voltase: DC12V

dirating daya: 120W

dirating saiki: 10A

meksa maksimal: 150PSI

jinis silinder: siji

diameter silinder: 30mm

siklus tugas maksimal: 40menit

aliran udara: 25 L / MIN

dawa selang: selang udara karet 1m kanthi konektor katup udara

Kabel listrik: kabel 3 meter nganggo rokok

sirahe luwih entheng

Aksesoris:

2 adaptor nozel lan 1 jarum olahraga

Pengepakan

1 pc / kothak warna

8 pcs / CTN

ukuran karton: 41 * 33.5 * 36cm

NW / GW: 13 / 14KGS


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita