kompresor udara kanthi silinder dobel CY102-7

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

materi: METAL

warna: perak

voltase: DC12V

dirating saiki: 25A

meksa maksimal: 150PSI

jinis silinder: dobel

diameter silinder: 2 * 30mm

siklus tugas maksimal: 40menit

aliran udara: 40 L / MIN

Selang udara karet 0,5m + pipa PE 5m.

Kabel listrik: 3 meter nganggo klem batere

gagang spons

aksesoris: 2 adaptor nozel lan 1 jarum olahraga

MOQ: 1000PCS

Pengepakan

1 pc / umpluk + kothak warna + tas

6 pcs / karton

ukuran karton: 54 * 33.5 * 49cm

NW / GW: 19 / 20KGS


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita