kompresor udara kanthi silinder dobel CY102-6

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

materi: METAL

warna: sliver

voltase: DC12V

dirating saiki: 50A

meksa maksimal: 150PSI

jinis silinder: dobel

diameter silinder: 2 * 40mm

siklus tugas maksimal: 40menit

aliran udara: 50 L / MIN

selang dawa: selang udara karet 0,25m + selang udara 7.5m PU

Kabel listrik: 1,8 meter kanthi klem batere

aksesoris: 2 adaptor nozel lan 1 jarum olahraga

MOQ: 500PCS

Pengepakan

1 pc / umpluk + kothak warna + tas

2 pcs / karton

ukuran karton: 36 * 31 * 53cm

NW / GW: 12 / 13KGS


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita