Deleng APA APA APA KAKI

  • about  (2)
  • about  (3)

babagan kita.

Ningbo Chayo Automotive Products Co., Ltd. Spesialisasi ing Pabrik Kompresor Udara, Pembersih Vakum Lan Akeh Jinis Aksesoris Otomotif.

Pabrik Kita Nduwe Bangunan 5.000 Meter Persegi, 5 Mesin Injeksi Plastik, 2 Garis Produksi Otomatis Standar Lan Alat Inspeksi Lanjut. Kabeh Produk Kita Diprodhuksi Kanthi Ketat Miturut Sistem Kualitas Iso9001 Lan Umume Sing Disertifikasi Ce Rohs.

Kita Darmabakti Kanggo Ngirim Produk Berkualitas Tinggi Kanthi Rega sing Lumayan, Kanggo Nggawe Kerja Sama Saling Nguntungake Lan Jangka Panjang Kanthi Pelanggan.

Produk

  • Produk sing Ditampilake
  • Rawuh Anyar
  • sns05
  • sns02
  • sns03
  • sns04